Андріє. Слово "страшний", використане вами, вказує на доволі велику емоційність, з якою ви підходите до цього питання. Де багато емоцій, там меньше залишається місця розуму.
Андрей |
Так как же Вы не допускаете "нехлюйство і недбальство"? Проводите химические анализы перед Вечерей? Как Вы можете быть уверены в "качестве" сока и отсутствия даже минимального количества "продуктов брожения"? |
Ми не ведемо мову про шизофренію (один із проявів, коли людина думає, що на нії є багато бактерій і постійно миється і миється). Ми не говоримо про мінімальну кількість чогось, а про нормальний усереднений стан, який за допомогою здорового глузду можна пізнати. Спробуйте вдатися до "лептоорганической експертізи" (спробуйте на смаК)
Якщо будемо шукати "минимальное количество", то скільки це? А нітрати будемо шукати? А на ГМО і їх процентний вміст будемо перевіряти?
Ви відхиляєтеся від теми. Тема не звучить: "чи можна на Вечері споживати скислий сік".