Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Библия, толкование и вера

Автор
Тема:
Galukd Проповедник ЦХ
10.08.2010 22:17
Mykola
1. Які висновки ми мусимо зробити з цієї ідеї? Очевидно, що це щось нове для багатьох християн, — отже виникає питання, як це нове (нехай і відносно) знання має вплинути на нас?

Якщо ця ідея біблійна, то її треба прийняти, щонайменше :)))
До того ж, насправді у контексті розгляду історії розвитку християнства новою є ідея, що Святий Дух проживає в християнах якось інакше, через щось, а не особисто. До речі, в це вірять тільки в нашому братстві (частково) та т.з. "Свідки Єгови".

Mykola
2. Біблія каже, що Бог-Отець, Ісус Христос, Дух Святий живуть в нас. Біблія каже також, що ми живемо у Бозі-Вітці, в Ісусі Христі і в Дусі Святому. Це дає нам 6 (шість) випадків пробування Бога в нас або нас у Бозі. Чому тільки 1 (один) випадок є прямим, особистим і буквальним?

Про це може детальніше пізніше (а щоб зовсім детально, тос амому б хотілось знати більше), а коротко: тому що про цей 1 випадок гвоорить Біблія. Не більше і не менше. Звичайно, я можу помилятись, але на даний момент не маю підстав для такої думки. Брате, я був де ти, але ти ще не був, де я :) Колись я поділюсь причинами своєї позиції.

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2024, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua