Автор
|
Тема:
|
Yur
|
04.05.2012 2:15
Ігор Чернешенко | Шото я ответа по поводу перьев и крыльев не вижу. Где у нас крылья (у меня нету), хотя, как вы говорите, морфос, (а это неизменяемая часть, основа) должен быть одинаковым. | ??.. Так Хиста теж Анголом називають. У Ангелів є Крила і являються вони як люди ..До речі, коли кажете про відповіді, задавайте конретні запитання. А не так аби опонент здогадувався, про що вам подумалося.Ігор Чернешенко | Необходимо определиться, так есть "морфос" или нет "просторових трьохмирних окресив". А то, когда необходимо - морфос, когда нет - нет "окресив". Тут или логика елементарная или чесность, а лучше и то и другое. | Присутня і логіка і чесність.Є будова/строение (συμμορφος), себто тіло; не має окресів/очертаний (ασχηματιστος). Це ж не проблема Василія Великого, що у когось тіло неодмінно асоціюється з зовнішнім виглядом, тому й каже:Отбрось от себя мысли, не соответствующие величию Бога. Бог не имеет очертаний (ασχηματιστος) Є тіло звичайне, є й тіло духовне. (1-е Кор.15:44)Що незрозумілого, запитуйте.Ігор Чернешенко | Хотя, с вами надо не о морфосе разговаривать, а о авторитете Библии, и авторитете разных книг, которые используют люди. | Багато ж і інших ознак учинив був Ісус у присутності учнів Своїх, що в книзі оцій не записані. (Ів.20:30)Тож немає нічого злого у використанні інших кних. Але якщо вас так дратує святитель Василій Великий, більше на нього не буду посилатися, ані на кого іншого. Лише Біблія і здоровий глузд.Ігор Чернешенко | А то что толку, если для вас авторитеты писателей апостольских (читай еретических, у каждого было ересей) такие же как и Писания Библии? | Аніж говорити про чужі єресі, - навчитися б відповідати за власні слова.
|
|