Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Христианство на практике

Автор
Тема:
Ігор Чернешенко Проповедник ЦХ
01.02.2011 15:55
lot
Стосовно слова (нагльогалися) ні одна пошукова система в інтернеті не видає відповіді про значення цього слова і я думаю крім вас ніхто із читачів форуму не знає значення цього слова(те що воно не з Біьлії це точно) тому воно підпадає під визначення --негодное пустословие и прекословие ; гнилое слово ;непотребство помыслов (перечитайте ще раз цитати )  --- цим ви ображаєте християн в яких проживає Христос і в цьому я вважаю вам потрібне покаяння.

Андріє, в слові "ґльоґати" я зробив 2 помилки, замість літери "ґ" написав "г", а ви не помітили і Гугл тут не допоможе. Адже він погано працює із літерою "ґ", тому і не дивно, що нічого не знайшли, як і я :)

Але що вийшло: я не так написав, ви не те подивилися, + образа на мене за щось (ІМХО) + невідповідне розуміння слова "жаргон" = звинувачення в гріху. 

Довідка. Слово "ґльоґати" є ономатопією (звуконаслідуванням) звуків ковтання або булькання води при наливанні (ґль-ґль) і в українській мові має значення "пити із відповідними звуками" і входить до синонімічного ряду слова "пити". "Наґльоґатися", відповідно, напитися, насититися, спяніти. Слово "нажлуктитися" (теж словонаслідування) має значення "жадібно напитися, пити із сильної спраги". 

Якщо християни не знають якогось слова, то їм не варто ображатися, і думати лихе на брата, а краще запитати. 
Я на вас не ображаюся в безпідставному звинувачені у гріху; як на мене, ваші мотиви в тому чисті, тому я це можу зрозуміти. 

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2024, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua