Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Разное

Автор
Тема:
Bergonat
Зарегистрирован: 13.08.2017 Сообщения: 5
13.08.2017 16:24
Доброго дня!
Відомо, що є гріхи, за які можуть бути прокляття від Бога (див. Буття 3:14, 9:25, 27:29, Галатам 1:8,9 і т.д.).
Історія і ситуація життя народу (умови проживання), що жив і живе на території України, ясно вказує на те, що цей народ (тобто, Україна) знаходиться під прокляттям (Буття 12:3, Зах 2:8) - як мінімум, починаючи з Святослава (сина княгині Ольги), котрий в 10-му віці знищив Хазарський Каганат (країну, де було багато євреїв, в т.ч., і в її керівництві був розповсюджений іудаізм - вчені передбачають, що там в свій час знайшла притулок значна частина євреїв з 10-ти розсіяних колін). 
В результаті цього багато евреїв було вбито, а ще більше загинуло під час їх послідуючих переміщень в райони Європи (в т.ч., Іспанія - сефардські євреї) та Середньої Азіі (Бухарські євреї). 
Знищення євреїв подовжилося і при Богдані Хмельницькому - при ньому було вбито від декількох сотень тисяч до 500 000 євреїв...


Гайдамацькі повстання (і т.п.) також немало доповнювали цей список...

Якщо Бог проклинає тих, хто лише злословить евреїв, то за вбивства їх, тим більше - прокляття! 
Прокляття України відчувається у всьому… - по суті, у всіх сферах життя нашого народу (в т.ч., і в ситуаціі на сході та півдні України). 
Народ України ніколи ще не каявся за ці гріхи, тому прокляття не знято до цього часу і нині люди пожинають його наслідки (при цьому, кожне послідуюче покоління добавляло до цього прокляття, як минимум, злослівям до євреїв).

При цьому, ті, хто прийняв милість Христа (віруючі в Нього) - вільні від цього прокляття.
Але Бог вимагає від віруючих в Нього турбуватися за народ країни (де Він поселив тих чи інших віруючих) - див Иер 29:7, 1Тим 2:1-4.
Тобто, це наша задача - молити Бога за прощення вказаних вище гріхів (за які Україна під прокляттям) і шукати можливості для покаяння заради зняття цього прокляття і благословіння країни (зрозуміло, що невіруючі не будуть цим займатися).
Чи робимо ми це?


Сообщение отредактировал Bergonat - 13.08.2017 17:55
Понравилось: 

Комментарии:  

 Автор  Тема:
Игнат
Зарегистрирован: 17.06.2015 Откуда: Украина Сообщения: 1842
14.08.2017 9:47
Bergonat
Відомо, що є гріхи, за які можуть бути прокляття від Бога (див. Буття 3:14, 9:25, 27:29, Галатам 1:8,9 і т.д.).
Історія і ситуація життя народу (умови проживання), що жив і живе на території України, ясно вказує на те, що цей народ (тобто, Україна) знаходиться під прокляттям 

Ні, ти помиляєшся. Німа ніякого прокляття.
Bergonat
В результаті цього багато евреїв було вбито, а ще більше загинуло під час їх послідуючих переміщень в райони Європи (в т.ч., Іспанія - сефардські євреї) та Середньої Азіі (Бухарські євреї). 
Знищення євреїв подовжилося і при Богдані Хмельницькому - при ньому було вбито від декількох сотень тисяч до 500 000 євреїв...
То була Божа воля.
Assistance
Зарегистрирован: 17.02.2016 Откуда: Украина Сообщения: 1480 Предупреждения: 1
14.08.2017 10:31
Bergonat
Прокляття над Україною

Bergonat

Відомо, що є гріхи, за які можуть бути прокляття від Бога (див. Буття 3:14, 9:25, 27:29, Галатам 1:8,9 і т.д.).
Історія і .......бла-бла-бла.....

Але Бог вимагає від віруючих в Нього турбуватися за народ країни (де Він поселив тих чи інших віруючих) - див Иер 29:7, 1Тим 2:1-4.

Володимир, ти знаешь що таке "хула на дух святий" (Матвія 12:31,32). Бог не проклинав ні Україну, ні Росію, ні Америку (Якова 1:13).
А в першому листі Павла до свого улюбленого учня Тимофія 2:1-4 Павло пише про те щоб християни молились за всіх хто має владу над людьми, щоб ті не чинили перепони справі проповіді благої вісті, а не за окремо взяту країну. Сьогодні істинні християни повинні чинити точнісінько так же. Проблема в тому, що 1 Івана 4:19.
Сьогодні чимало тих, хто звинувачує у всіх проблемах Бога. Насправді, та на щастя це не так. Єгова не хоче щоб хтось загинув (2 Петра 3:9).

Читай Біблію уважно. Не просто читай, вивчай її.
Сообщение отредактировал Assistance - 14.08.2017 10:42
Bergonat
Зарегистрирован: 13.08.2017 Сообщения: 5
15.08.2017 10:55
Assistance
Читай Біблію уважно. Не просто читай, вивчай її

...читаємо разом...
О проклятии мы знаем со слов Библии:
«И сказал Господь Бог змею: за то, что ты сделал это, проклят ты» (Быт 3:14). 
Первое проклятие было произнесено Богом после грехопадения, как наказание змею за сделанное им зло. 

 Ной проклял сына своего – Хама (Ханаана), за сделанное им зло: «проклят Ханаан; раб рабов будет он у братьев своих» (Быт 9:25).

 Бог обещает верному Аврааму и всему его потомству: «Я благословлю благословляющих тебя, и злословящих тебя прокляну» (Быт 12:3)… и это же повторяется в словах Исаака, адресованных Иакову и всему Израилю:

«проклинающие тебя - прокляты; благословляющие тебя - благословенны!» (Быт 27:29) …это же самое в адрес Израиля дублируется и в словах пророка Валаама: «Благословляющий тебя благословен, и проклинающий тебя проклят!» (Чис 24:9),

 Именно, как наказание за зло людей (за их преступления перед Богом – пренебрежение и игнорирование ряда требований Божьих), были учреждены Богом и другие проклятия: «Вот, я предлагаю вам сегодня благословение и проклятие

27 благословение, если послушаете заповедей Господа, Бога вашего, которые я заповедую вам сегодня, 28 а проклятие, если не послушаете заповедей Господа, Бога вашего, и уклонитесь от пути, который заповедую вам сегодня, и пойдете вслед богов иных, которых вы не знаете. 29 Когда введет тебя Господь, Бог твой, в ту землю, в которую ты идешь, чтоб овладеть ею, тогда произнеси благословение на горе Гаризим, а проклятие на горе Гевал» (Втор 11:2629).

 Боящиеся Бога верующие издавна понимали, что возмездием за определенные грехи может быть проклятие.., потому и остерегались грешить – Иаков говорит: «…может статься, ощупает меня отец мой, и я буду в глазах его обманщиком и наведу на себя проклятие, а не благословение» (Быт 27:12).

Итак, проклятие есть весьма тяжкая мера наказания для человека за его тяжкие грехи, в том числе (как мы видим из Писания, см. выше), и для верующего.

Так было во все времена изначально…

Может ли сегодня (во время Нового Завета) верующий во Христа Иисуса (или неверующий) находиться под проклятием? Согласно Писанию – может. Читаем Гал 1:8 «Но если бы даже мы или Ангел с неба стал благовествовать вам не то, что мы благовествовали вам, да будет анафема». 

Эта аксиома видится Апостолу Христа настолько важной, что он тут же повторяет ее еще раз: «Как прежде мы сказали, так и теперь еще говорю: кто благовествует вам не то, что вы приняли, да будет анафема» (Гал 1:9).

Напомню, что «анафема» означает проклятие (отлучение от Христа) – тягчайшее из возможных проклятий: отлучение верующего от доброй вечности. В ряде переводов с греческого оригинала, в этом месте так и записано: «да будет проклят вовек!».

Еще раз акцентирую (это довольно важно): даже и сегодня (во время НЗ), за то, что верующие проповедуют не то, что проповедовали Апостолы Христа – следует апостольское проклятие. То есть, неверная передача смысла любого из аспектов Нового Завета (неверное истолкование и проповедь оной неправды), карается проклятием! (потому и «не многие делайтесь учителями, зная, что мы подвергнемся большему осуждению», Иак 3:1).

Настолько строго Бог следит за тем, чтобы Его слово передавалось в точности - без искажений и повреждений, без добавлений и убавлений - см. ниже Отк 22:18,19: «И я также свидетельствую всякому слышащему слова пророчества книги сей: если кто приложит что к ним, на того наложит Бог язвы, о которых написано в книге сей; 19 и если кто отнимет что от слов книги пророчества сего, у того отнимет Бог участие в книге жизни и в святом граде и в том, что написано в книге сей» - нетрудно видеть, что и за добавление, и за отнимание от слова Писания, следует проклятие (именно, проклятие) на таковых добавлятелей и отнимателей… (также и на тех, кто повреждает слово Божье, проповедуя неправду, см. Гал 1:8,9).

Итак, согласно Писанию, верующие и ныне могут быть под проклятием

Тим більше - невіруючі...
Реальність в тому, що сьогодні Україна знаходиться під прокляттям - під Божим прокляттям за знищення сотень тисяч євреїв. Бог предостерігає про це у Своєму слові (Буття 12:3).., а Він даремно нічого не говорить і  Свої слова на вітер не кидає. 
І результати цього прокляття ясно видні повсюди - куди не кине око... (у всіх сферах життя народу України).
Тому потрібні серйозні молитви за зняття цього прокляття! (щоб Бог простив, помилував народ України і рясно благословив країну)
Сообщение отредактировал Bergonat - 15.08.2017 12:59
Понравилось: 
Bergonat
Зарегистрирован: 13.08.2017 Сообщения: 5
15.08.2017 12:48
Assistance
Павло пише про те щоб християни молились за всіх хто має владу над людьми..., а не за окремо взяту країну

Біблія вчить і наказує віруючим в Бога про те, щоб вони молилися і піклувалися, в тому числі, і за народ країни (і саму країну), де Бог їх поселив:
"заботьтесь о благосостоянии города, в который Я вас переселил и молитесь за него Господу; ибо при благосостоянии его и вам будет мир" (Иеремии 29:7) - при цьому, Новий Заповіт це Боже повеління не скасовує, а підтверджує.., читаємо 1Тим 2:1-3.
При цьому, Біблия ясно вказує, що тоді й самим віруючим буде добре... - буде мир (по аналогії, зрозуміло, що коли віруючі не будуть цього робити, то МИРУ ДЛЯ НИХ МОЖЕ Й НЕ БУТИ).

Ще раз нагадую, що віруючі повинні виконувати всі накази, записані в слові Божому, які підтверджуються Новим Заповітом.
При цьому, стосовно турботи і допомоги в житті людям (в т.ч., і невіруючим), Христос приводить притчу про доброго самарянина, котрий допоміг пограбованому та скаліченому розбійниками (самарянин є образ Христа, який допоміг і нам, віруючим в Нього).
Україна сьогодні нагадує того скаліченого і пограбованого... - народ України потребує Божої допомоги у скасуванні явного тисячолітнього прокляття, пов"язаного з знищенням євреїв (див. Буття 12:3).

Ті з проживаючих на території України, хто є Христові (Гал 5:24), просто не можуть проходити мимо скаліченої України (вони, маючи можливість входу на внутрішній двір Царя царів), співчувають, плачуть, моляться і просять Господа простити тяжкі гріхи народу України і зняти вказане вище прокляття... - так поступають ті, хто Христові (хто сповнений Духа Христа та Його любові до людей.., хто розділяє Його турботу за скалічених, бідних та пограбованих).
Інші же проходять мимо.., при цьому, ще й мудрствують лукаво, шукаючи оправдання своїй бездіяльности.
Чи похвалить Бог таких байдужих? Не думаю...
Більше того - написано ясно про тих, хто залишає слова вчення Бібліі, що Бог відніме в таких участь у книзі життя (
див. Откровение 22:19)...
Сообщение отредактировал Bergonat - 16.08.2017 08:41
Понравилось: 
Assistance
Зарегистрирован: 17.02.2016 Откуда: Украина Сообщения: 1480 Предупреждения: 1
15.08.2017 13:11
Я так розумію ти посилання на Св'яте Письмо не читав, - гнеш свою лінію навіть не звертаючи уваги на те, чому вчить Біблія.
То гни, кожен відповідає за свої вчиники особисто.
Сообщение отредактировал Assistance - 15.08.2017 13:16
Bergonat
Зарегистрирован: 13.08.2017 Сообщения: 5
15.08.2017 14:24
Assistance
Я так розумію ти посилання на Св'яте Письмо не читав, - гнеш свою лінію навіть не звертаючи уваги на те, чому вчить Біблія

Біблія, перш за все, в тому числі, вчить мудрості і здатності до співчування (і притча про доброго самарянина це підтверджує)... - тому ми і маємо підставу турбуватися і молитися за народ країни, в якій Бог нас поселив (в тому числі, і щоб зняти з нього прокляття!).
Крім цього, Біблія вчить також поважати людей, проявляючи в спілкуванні певні культурні навики, привиті батьками... - "тикання" незнайомі людині вказує на те, що таких навиків комусь бракує.

Assistance
То гни, кожен відповідає за свої вчиники особисто.

Мої слова опираються лише на слово Бібліі і на реальність.
Тому "гну я" лише в тому напрямку, в якому "гне" слово Боже... - тому і маю надію, що йдучи в тому ж напрямку, як і слово Боже, мета буде досягнута і Україна буде звільнена від тисячолітнього прокляття, незважаючи на опір противників цього. 
Сообщение отредактировал Bergonat - 16.08.2017 09:19
Понравилось: 
Юлия Н.
Зарегистрирован: 02.02.2014 Откуда: Украина Сообщения: 1506
17.08.2017 16:18
Bergonat
Чи робимо ми це?
Ні,ми цього не робимо.За двадцять років перебування у церкві,я не чула щоб хоч десь,хоч у якійсь з проповідей будо піднято це питання.А питання дуже слушне.Я думаю,що з цією темою треба таки звертатися до пастирів,епископів і всих служителів християнських церков України.Я впевнена,що якщо Господь Вам відкриває цю тему,то обов"язково є люди,які теж це розуміють.І треба "стукати і відкриють".І прийде час,коли на площах українських міст,де ми вже не перший рік щонеділі молимось за мир в Україні будуть лунати покаянні молитви за знищення євреёв.Дякую,що підняли цю темую.
Понравилось: 
Bergonat
Зарегистрирован: 13.08.2017 Сообщения: 5
18.08.2017 9:30
Юлия Н.
Bergonat
Чи робимо ми це?
Ні,ми цього не робимо.За двадцять років перебування у церкві,я не чула щоб хоч десь,хоч у якійсь з проповідей будо піднято це питання.А питання дуже слушне.Я думаю,що з цією темою треба таки звертатися до пастирів,епископів і всіх служителів християнських церков України.

Так.., я також в цьому впевнений - про це потрібно говорити з максимальним числом віруючих і, особливо - служителів церкви. 
Більш предметно ця тема піднята ось тут:  http://www.evangelie.ru/forum/t139361.html 
- приводиться розширений текст аргументаціі.., та орієнтовний текст короткої молитви згоди.
Вже є віруючі, які молитовно підтримують це діло.

При цьому, часу залишається все меньше і меньше (див, в т.ч., подіі на Сході України - видно, що гнів Божий вже горить на народ нашої країни... Крім цього, є і інші серйозні проблемні напрямки в Україні.., але вважаю, що і в них буде успіх після зняття означеного прокляття).
Потрібно не баритися з цим ділом!
Сообщение отредактировал Bergonat - 18.08.2017 09:55
Понравилось: 
неаррий
Зарегистрирован: 08.09.2017 Откуда: Украина Сообщения: 97
11.09.2017 4:15
Тема интересная и правильная.В собраниях вопрос не рассматривается,делается вид,что ничего не было. Ну а "церковным антисемитам ": Рим.11;17 - 11:24
alexey957
Зарегистрирован: 20.10.2010 Откуда: Украина Сообщения: 5130 Предупреждения: 8
24.09.2017 11:46
неаррий
Тема интересная и правильная.В собраниях вопрос не рассматривается,делается вид,что ничего не было
 Всякая душа да будет покорна высшим властям, ибо нет власти не от Бога; существующие же власти от Бога установлены.
Посему противящийся власти противится Божию установлению. А противящиеся сами навлекут на себя осуждение.
(Рим.13:1,2)
Assistance
Зарегистрирован: 17.02.2016 Откуда: Украина Сообщения: 1480 Предупреждения: 1
24.09.2017 13:52
Bergonat
Доброго дня!
Відомо, що є гріхи, за які можуть бути прокляття від Бога (див. Буття 3:14, 9:25, 27:29, Галатам 1:8,9 і т.д.).
Історія і ситуація життя народу (умови проживання), що жив і живе на території України, ясно вказує на те, що цей народ (тобто, Україна) знаходиться під прокляттям (Буття 12:3, Зах 2:8) - як мінімум, починаючи з Святослава (сина княгині Ольги), котрий в 10-му віці знищив Хазарський Каганат (країну, де було багато євреїв, в т.ч., і в її керівництві був розповсюджений іудаізм - вчені передбачають, що там в свій час знайшла притулок значна частина євреїв з 10-ти розсіяних колін). 

Как гласит Священное Писание, Христос заключил Новый Завет не с Израилем по плоти, а с Израилем Божьим (Матфея 23:37,38; Римлянам 9:6-13; Римлянам 11:25,26; Галатам 6:16 - внимательно почитайте эти ссылки). Посему, даже если бы какая-то часть 10-ти колен Израиля и укрывалась в Хазарских Каганатах, проклятие Украины Богом, полная чушь.

(С) 2008-2024, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua