Ігор Чернешенко |
Можливо я не зрозуміло висловився. Аргумент стосується не того, що Тимофій повинен пити те вино, як Господь топтав в чавилі гніву. Аргумент стосувався слововикористання. Там слово "вино" використано для позначення того, що текло із чавила, і що не могло бути продуктом бродіння,то був сік, але для його опису використано слово "вино". Образне/не образне - слововикористання нікуди не дінеш. Тому коли бачиш слово "вино" треба дивитися, яке воно має значення, а не відразу рубати. |
Я вас попросил привести аргумент почему вы думаете, что Тимофею Павел рекомендует пить неалкогольное вино - вы привели Откровение 19:15. Поэтому адекватность ответа и оценивалась по впоросу, а не по "слововикористанню".
Вы не приводите ответы на вопросы - какое преимущества у сока перед водой в лечебных целях? Почему Павел рекоммендует употреблять именно немного вина и т.д.
Вы не даете аргументов в пользу сока в ситуации с Тимофеем. Вы лишь стараетесь подставить под вопрос то, что я вижу более вероятным вариантом.
Ігор Чернешенко |
Що примушує думати що Тимофій повинен був пити саме алкоголь? Нічого, крім переконань. |
Приведите мне пожалуйста, хоть один адекватный аргумент, который будет говорить в пользу того, что Тимофей должен пить сок.