Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Библия, толкование и вера

Автор
Тема:
Ігор Чернешенко Проповедник ЦХ
17.01.2011 14:17
Semen
П.С. При всем уважении к Игорю, я считаю, что аргумент того, что Тимофею рекомендуют сок - "Откровение 19:15 ... Он топчет точило вина ярости и гнева Бога Вседержителя."
просто неадекватным ибо здесь вино вообще образное и Тимофей его не будет пить.

Можливо я не зрозуміло висловився. 
Аргумент стосується не того, що Тимофій повинен пити те вино, як Господь топтав в чавилі гніву. 
Аргумент стосувався слововикористання. Там слово "вино" використано для позначення того, що текло із чавила, і що не могло бути продуктом бродіння,то був сік, але для його опису використано слово "вино". Образне/не образне - слововикористання нікуди не дінеш. 
Тому коли бачиш слово "вино" треба дивитися, яке воно має значення, а не відразу рубати. 

Що примушує думати що Тимофій повинен був пити саме алкоголь? Нічого, крім переконань. 

Якщо є бажання поговорити про медицину, то залюбки, можна і по хелікобактеру пройтися і гормональну систему кишковика згадати і секреторну регуляцію згадати - але не думаю, що з того буде користь. Ми НЕ професіонали в роботі КШТ. І на ваші аргументи про згубну дію алкоголю на мікрофлору я міг би поставити багато питань, на які важко найти відповіді. 

Тому рекомендую утримуватися від екскурсів в медицину і користуватися більш доступними речами. 

P.S. Чесно кажучи, реанімація цієї теми мене здивувала. Думав що все всім зрозуміло. Людині властиво помилятися. 

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2024, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua