Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Библия, толкование и вера

Автор
Тема:
Galukd Проповедник ЦХ
07.08.2010 1:00
Мир Вам, Ватра!
Вдячний за Ваше  терпіння :))
vatra
Galukd
Дар інших мов, як й інші дари, був покликаний підтвердити істинність проповіді нового на той час вчення. Тобто ті чудесні (надприродні) речі, які несли з собою справжні проповідники Євангелії, мали мету підтвердити, що їхні слова мають Божественне джерело,  а не людське. 

По Слову я не знайшла підтвердження цим фразам, навпаки мені зустрілись підтвердження того
     що такі молитви практикувались і були потрібні. А для невіруючих непотрібними, для поган     
     зрозумілі  були ті шо пророкували

Духовні дари, які апостол Павло перераховує в 1 Кор. 12:8-10, носили чудесний характер, і ми можемо умовно їх усіх назвати чудесами (хоча чудотворення було окремим самостійним даром).
Ось підтвердження біблійне моєму ствердженню про ціль чудес:

Вiд Марка 16:15 І казав Він до них: Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!
Вiд Марка 16:16 Хто увірує й охриститься, буде спасений, а хто не ввірує засуджений буде.
Вiд Марка 16:17 А тих, хто ввірує, супроводити будуть ознаки такі: у Ім'я Моє демонів будуть вигонити, говоритимуть мовами новими,
Вiд Марка 16:18 братимуть змій; а коли смертодійне що вип'ють, не буде їм шкодити; кластимуть руки на хворих, і добре їм буде!
Вiд Марка 16:19 Господь же Ісус, по розмові із ними, вознісся на небо, і сів по Божій правиці.
Вiд Марка 16:20 І пішли вони, і скрізь проповідували. А Господь помагав їм, і стверджував слово ознаками, що його супроводили. Амінь.
Ознаки служили ствердженням слову проповді.

Дiї 14:3 Та проте довгий час пробули вони там, промовляючи мужньо про Господа, що свідоцтво давав слову благодаті Своєї, і робив, щоб знамена та чуда чинились їхніми руками.
Знамена та чуда були дані на свідоцтво слову.

До євреїв 2:4 коли Бог був засвідчив ознаками й чудами, і різними силами та обдаруванням Духом Святим із волі Своєї.
З попереднього вірші (Євр. 2:3) це засвідчення ознаками та чудами було спрямоване на проповідування спасіння (Євангелії) від Господа.
Сообщение отредактировал Galukd - 07.08.2010 01:01

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2025, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua