Ігор Чернешенко |
Дякую всім учасникам обговорення.
Дуже цікаво спостерігати за тим, хто як висловлюється, як відповідає на пиатання, тощо, сам научаєшся.
Певен, для кожної мислячої людини достатньо інформації для визначення по темі.
А Вячеслав не змінився, як тоді, коли ми припиняли із ним спілкування (він "перейшов" в "іншу" громаду, сам припинив спілкування, але ми позначили його як еретика), так і зараз, майже не можливо говорити із ним і бути почутим. Але, сподіваюся, що і Вячеславу Господь дасть покори і мудрості не шукати свого, а шукати волю Господа і чинити по ній. |
Мушу зауважити: коли хтось не бажає з Вами, шановний пане Ігоре, спілкуватись -- мусите спостерігати. А цікаво це чи ні для Вас -- вирішувати Вам.
Стосовно Вашої впевненості: маю непогодитись -- недостатньо інформації, адже я тільки починаю (зробив перший крок).
Ігор пише: "А Вячеслав не змінився, як тоді, коли ми припиняли із ним спілкування (він "перейшов" в "іншу" громаду, сам припинив спілкування, але ми позначили його як еретика)..." -- думка не прозора. Я сказав би, що або людина не вміє зрозуміло висловлюватись, або навмисно будує подібного типу фрази. Поясню, що маю на увазі: за певних обставин я припинив з ними спілкування і пішов від них, а вони через деякий час об'явили мене єретиком.
Невірно висвітлюєте тему -- капкан -- ви не пририняли зі мною спілкування -- неможливо припинити те, що вже припинено.
Відносно "бути почутим": не впевнений, що це можливо для мене з Ігорем (в кому проблема не берусь ствержувати).
Дюкую за сподівання та молитви.
Запитання: може відповісте на моє запитання, через яке, власне, виникла тема? Дозвольте нагадати: "
Решил вновь поднять тему о проповедниках Евангелия, живущих за счёт Церкви. Что говорит Библия по этому поводу и правльно ли я понимаю Божье учение в этом , на мой взгляд немаловажном аспекте? Думаю, что учение о таких проповедниках содержится в 1 Кор.9 и др. отрывках, не вступающих в противоречие с этой главой, верно? |
"
З повагою