Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Библия, толкование и вера

Автор
Тема:
Вячеслав
Зарегистрирован: 08.11.2009 Откуда: Украина Сообщения: 129 Предупреждения: 6
10.01.2010 3:19
Ігор Чернешенко
Дякую всім учасникам обговорення.

Дуже цікаво спостерігати за тим, хто як висловлюється, як відповідає на пиатання, тощо, сам научаєшся.

Певен, для кожної мислячої людини достатньо інформації для визначення по темі.

А Вячеслав не змінився, як тоді, коли ми припиняли із ним спілкування (він "перейшов" в "іншу" громаду, сам припинив спілкування, але ми позначили його як еретика), так і зараз, майже не можливо говорити із ним і бути почутим.
Але, сподіваюся, що і Вячеславу Господь дасть покори і мудрості не шукати свого, а шукати волю Господа і чинити по ній.

Мушу зауважити: коли хтось не бажає з Вами, шановний пане Ігоре, спілкуватись -- мусите спостерігати. А цікаво це чи ні для Вас -- вирішувати Вам.

Стосовно Вашої впевненості: маю непогодитись -- недостатньо інформації, адже я тільки починаю (зробив перший крок).

Ігор пише: "А Вячеслав не змінився, як тоді, коли ми припиняли із ним спілкування (він "перейшов" в "іншу" громаду, сам припинив спілкування, але ми позначили його як еретика)..." -- думка не прозора. Я сказав би, що або людина не вміє зрозуміло висловлюватись, або навмисно будує подібного типу фрази. Поясню, що маю на увазі: за певних обставин я припинив з ними спілкування і пішов від них, а вони через деякий час об'явили мене єретиком.
Невірно висвітлюєте тему -- капкан -- ви не пририняли зі мною спілкування -- неможливо припинити те, що вже припинено. 

Відносно "бути почутим": не впевнений, що це можливо для мене з Ігорем (в кому проблема не берусь ствержувати). 

Дюкую за сподівання та молитви.

Запитання: може відповісте на моє запитання, через яке, власне, виникла тема? Дозвольте нагадати: "
Решил вновь поднять тему о проповедниках Евангелия, живущих за счёт Церкви. Что говорит Библия по этому поводу и правльно ли я понимаю Божье учение в этом , на мой взгляд немаловажном аспекте?
Думаю, что учение о таких проповедниках содержится в 1 Кор.9 и др. отрывках, не вступающих в противоречие с этой главой, верно?
"

З повагою
Сообщение отредактировал Вячеслав - 10.01.2010 04:46

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2024, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua