Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Библия, толкование и вера

Автор
Тема:
Yur
13.05.2012 20:27
Ігор Чернешенко
Yur
 Мусульмани, це ті, що виконують Божі заповіді, але не називають себе Христовими. А отже й вимоги до них інші й нагорода інша. Так Бог скерував.
Дивно, Господь, чомусь, із вами не погоджується. Напевного Його треба підправити:.
Нічого тут підправляти, маємо Слово Боже
. Господь на запитання юнака що маю зробити я доброго, щоб мати життя вічне? каже: Коли ж хочеш ввійти до життя, то виконай заповіді. (Мат.19:17)
Тож виглядає, що не погоджуєтесь зі словами Гспода ви, пане Ігор Чернишенко, чи погоджуєтесь? 

Ігор Чернешенко
 От Иоанна 14:6 Иисус сказал ему: Я есмь путь и истина и жизнь; никто не приходит к Отцу, как только через Меня. 
А ви кажете, що можна і мусульманам до Бога прийти, щоправда, без Ісуса (вони його Ісой називають, і вже точно до "бога" не через Нього йдуть). Ісус чітко вказує, що ви помиляєтеся. 
Не вигадуйте, й ще раз зверніть увагу на Мат.19:17.
Й таке запитання до вас, пане Ігор Чернишенко. Скажіть, ті хто сповідують іслам спасуться, чи підуть до пекла?

Ігор Чернешенко
1-е Тимофею 2:5 Ибо един Бог, един и посредник между Богом и человеками, человек Христос Иисус, 
Чи вважаєте ви, що мусульмани не потребують посередника і відразу можуть із Отцем мати спільність? (вони так не вважають). Писання говорить, що посередник є лише один, іншого немає, а ви говорите: "має, має". 
 Усе сказане мною, тут збережено. Від слів своїх не відмовляюся, є якісь запитання/зауваження до мною сказаного, прошу дуже, охоче відповім.

Ігор Чернешенко
А вам взагалі щось відомо про мусульманство, про вчення Корану? Очевидно, що у вас дуже поверхневе розуміння цієї релігії, якщо ви порівнюєте християнство і іслам. 
Хоч і відношуся до віруючих мусульман з повагою, по
правді сказати мої знання ісламу справді доволі поверхневі. Але те, що у християнства й ісламу спільне коріння, гадаю ні для кого не є секретом.

Сообщение отредактировал Yur - 13.05.2012 20:53

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2024, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua