Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Библия, толкование и вера

Автор
Тема:
Yur
13.05.2012 19:56
Galukd
Yur
Адже багатий юнак теж заслуговував на життя вічне, змалку виконував Божі заповіді.
В тому то й проблема, що спасыння не можна набути заслугами. Якщо це можна зробити через виконання заповідей, то Христос даремно помер (Гал. 2:21). Ви розумієте це?
Очевидно не розумієте ви. Господь на запитання юнака: що маю зробити я доброго, щоб мати життя вічне? каже: Коли ж хочеш ввійти до життя, то виконай заповіді. (Мат.19:17) 
Не розумієте цього й не зрозумієте Галатів 2:21.

Galukd
Yur
Мусульмани, це ті, що виконують Божі заповіді, але не називають себе Христовими.
Які заповіді? Оцю, анпркилад, виконують:
"Як він ще говорив, ось хмара ясна заслонила їх, і ось голос із хмари почувсь, що казав: Це Син Мій Улюблений, що Його Я вподобав. Його слухайтеся!" (Матв. 17:5).
Старозавітні заповіді Вихід 20:1-17, що є також основою для ісламу.

Galukd
Yur
 Так Бог скерував. А що Дух Святий їм не звелів провіщати слово в Азії, то вони перейшли через Фрігію та через країну галатську. (Дії 16:6)
Так звані "свідки Єгови" хоч вигляд роблять, що Писання тлумачать. Але навіть вони не часто так відверто видираютьь вірші з контексту.
Вірш з Писання завжди буде Богонадхненим вірщом; й сказано в ньому те, що сказано. Якщо у голові не вкладається, то й братися пояснювати комусь теж не варто, пане Galukd.

Galukd
Схоже, Ви тут абсолютно не для діалогу. А Ваші монологи беззмістовні і повні заблуджень.
По крайній мірі вказати конкретно й обгрунтувати бодай одну невідповідність до Святого Письма в моїх судженнях так і не спромоглись.
До діалогу не напрошуюсь, всього лиш ділюся своїми думками. Хто охочий відреагує, кому неохота проігнорує.

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2024, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua