Yur |
Мусульмани, це ті, що виконують Божі заповіді, але не називають себе Христовими. А отже й вимоги до них інші й нагорода інша. Так Бог скерував. |
Дивно, Господь, чомусь, із вами не погоджується. Напевного Його треба підправити:
От Иоанна 14:6 Иисус сказал ему: Я есмь путь и истина и жизнь; никто не приходит к Отцу, как только через Меня. А ви кажете, що можна і мусульманам до Бога прийти, щоправда, без Ісуса (вони його Ісой називають, і вже точно до "бога" не через Нього йдуть). Ісус чітко вказує, що ви помиляєтеся.
От Матфея 10:32 Итак всякого, кто исповедает Меня пред людьми, того исповедаю и Я пред Отцем Моим Небесным;От Матфея 10:33 а кто отречется от Меня пред людьми, отрекусь от того и Я пред Отцем Моим Небесным. Ви вважаєте, що мусульмани визнають Христа? Чи ви вважаєте, що якщо Ісус від когось відречеться, то то не матиме жодних наслідків для людини?
1-е Тимофею 2:5 Ибо един Бог, един и посредник между Богом и человеками, человек Христос Иисус, Чи вважаєте ви, що мусульмани не потребують посередника і відразу можуть із Отцем мати спільність? (вони так не вважають). Писання говорить, що посередник є лише один, іншого немає, а ви говорите: "має, має".
А вам взагалі щось відомо про мусульманство, про вчення Корану? Очевидно, що у вас дуже поверхневе розуміння цієї релігії, якщо ви порівнюєте християнство і іслам.