| Yur |
| Мусульмани, це ті, що виконують Божі заповіді, але не називають себе Христовими. А отже й вимоги до них інші й нагорода інша. Так Бог скерував. |
Дивно, Господь, чомусь, із вами не погоджується. Напевного Його треба підправити:
Иисус сказал ему: Я есмь путь и истина и жизнь; никто не приходит к Отцу, как только через Меня. А ви кажете, що можна і мусульманам до Бога прийти, щоправда, без Ісуса (вони його Ісой називають, і вже точно до "бога" не через Нього йдуть). Ісус чітко вказує, що ви помиляєтеся.
Итак всякого, кто исповедает Меня пред людьми, того исповедаю и Я пред Отцем Моим Небесным; а кто отречется от Меня пред людьми, отрекусь от того и Я пред Отцем Моим Небесным. Ви вважаєте, що мусульмани визнають Христа? Чи ви вважаєте, що якщо Ісус від когось відречеться, то то не матиме жодних наслідків для людини?
Ибо един Бог, един и посредник между Богом и человеками, человек Христос Иисус, Чи вважаєте ви, що мусульмани не потребують посередника і відразу можуть із Отцем мати спільність? (вони так не вважають). Писання говорить, що посередник є лише один, іншого немає, а ви говорите: "має, має".
А вам взагалі щось відомо про мусульманство, про вчення Корану? Очевидно, що у вас дуже поверхневе розуміння цієї релігії, якщо ви порівнюєте християнство і іслам.