Yur |
Але й ті, хто не зрікаються усього заради Христа, але виконують Божі заповіді, теж успадкують життя вічне. Мусульмани наприклад. |
Как же человек может выполнять заповеди Божии, но не быть при этом христианином?! Вы проповедуете спасение по делам, что его можно заработать делами = выполнением заповедей?
А про мусульман это Вы... Поясните, пожалуйста, вашу точку зрения. Я вижу так: только через Хрсита можно придти к Богу, стать Его дитем, получить вечную жизнь. Других путей нет. Мусульмане не принимают Христа, как Сына Божьего, как Господа и Бога. Соответственно, они самиделают себя недостойными вечной жизни.
Yur |
Ті ж, хто свідомо зрікаються Бога, Його заповідей, свідомо чинять зло й таким чином свідомо обирають гріх, зі своїм гріховним багажем - прямиком у пекло. Бог таких відрікається. |
Не совсем так. То есть, совсем не так в смысле, что не только те, которые атеисты, идут в погибель.
От Матфея 7:21 Не всякий, говорящий Мне: `Господи! Господи!', войдет в Царство Небесное, но исполняющий волю Отца Моего Небесного.
От Матфея 7:22 Многие
скажут Мне в тот день: Господи! Господи! не от Твоего ли имени мы
пророчествовали? и не Твоим ли именем бесов изгоняли? и не Твоим ли
именем многие чудеса творили?
От Матфея 7:23 И тогда объявлю им: Я никогда не знал вас; отойдите от Меня, делающие беззаконие.Yur |
Петр | А як же ви поясните чистилище у відповідності з 2Коринтянам 5:10 "Бо мусимо всі ми зявитися перед судовим престолом Христовим, щоб кожен прийняв згідно з тим, що в тілі робив він, чи добре, чи лихе". Тож це місце однозначно говорить, що вже нас ніхто чистити не буде. Є справи, які йдуть вслід за нами. І лише в тілі ми можемо щось змінити, лише в цьому земному житті. | Чистилище не є перебуваням у фізичному часі. Це стан душі, де одна мить може означати ціле життя. У Чистилищі душа доступає прощення, сам же присуд відбувається на Страшному Суді. Прощена душа знає, себто відчуває своє прощення, як і відчуває свої провини, котрі має відпокутувати. Вона терпить від нестачі любови. Для людей же, котрі доживуть до явлення Спасителя, кінець світу й стане Чистилищем. Прихід Христа у славі і Страшний суд знаменуватимуть остаточне наше спасіння або осудження. |
Посмотрите со стороны на это. Вам предлагают отрывок из Писания, который делает невозможным существование чистилища. Вместо того, чтобы говорить об этом отрывке, анализировать текст, Вы просто повторяете как заклинание свою версию чистилища. Вот в этом и проблема. При чем из сказанного Вами с помощью Писаний Вы подтвердить не сможете. Или сможете?
Попробуйте здесь указать книгу, главу, стих. Святых Писаний, конечно же.
1. Чистилище не є перебуваням у фізичному часі.
2. Це стан душі, де одна мить може означати ціле життя.
3. У Чистилищі душа доступає прощення.4. Для людей же, котрі доживуть до явлення Спасителя, кінець світу й стане Чистилищем.