Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Библия, толкование и вера

Автор
Тема:
Galukd Проповедник ЦХ
08.05.2012 14:09
Yur
Що ж, досліджуйте.

Дякую, шановний
Справа в тому, що якби не дослідив, то і Вам би не радив. Але якщо хочете належати то тих людей, про який сказав Апостол Петро "Бо сховане від тих, хто хоче цього..." то не досліджуйте, залишайтесь вірним людським переданням, і нічого не досліджуйте. Воля Ваша. Богу не змушує. А я буду молитись за Вас.

До речі, Ви так і не відповіли на запитання щодо інших посилань (Матв. 5; 1 Кор. 3).

Yur
Висновок про очищення душі у "віці майбутньому" єдиновірний, що не перчить Писанню у цілому.

Часто зустрічаю обгрунтування "Писанням в цілому", але при ревізії виявляється, що це ціле складається з нулів. Крім того підхід цікавий: не перечить в цілому. Питання має формулюватись інакше: де Писания вчить цьому? Те чи інше вчення з небес чи від людини? З вченнями, подібними догмату про чистилище, часто буває так: спочатку виникає саме вчення, якесь положення, а вже потім під нього висмикуються з кров"ю цитати з Біблії. Такі собі "релігійні хірурги" зі скальпелями в руках "працюють" з Писанням. Там трохи, там чуть-чуть, і готово. Це я не про Вас, схоже, Ви просто щиро і віддано (хоча і сліпо) переймаєте те, що вклали в Вас, коли Ви самостійно нічого взяти не могли.

Yur
Galukd
Yur
Іншого обгрунтованого висновку попросту не існує. У чому й маємо нагоду переконатись.
Настолько же, насколько вывод из Матф. 5:19 о допустимости нарушения заповедей.
Це не є обгрунтованим висновком. Догмат про Чистилише можна приймати, можна не приймати, але спростувати не можливо.

Це не було висновком, це була паралель.
Сообщение отредактировал Galukd - 11.05.2012 09:35

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2024, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua