Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Анонимные вопросы

Автор
Тема:
(Гость)
17.12.2012 18:29
Galukd
Питання не по темі, але бачу сталу тенденцію, скоріше навіть явище, то ж може хтось відповість: чому так звані "Свідки Євгови" на форумах воліють залишатись інкогніто, і чому бояться вказувати свої справжні імена?

У вас напевно упередження на рахунок свідків, я розумію, що багато їх ненавидить за те, що вони розповідають про те, що Бог зробить в майбутньому... А ви ходите розповідаєте незнайомим людям про майбутне людства? Чому вас так пригноблює те про, що розповідає Біблія, адже вона все ж таки розповідає про рай на землі, пригадайте слова з Псалма 37:10,11:"А ще трохи й не буде безбожного, і будеш дивитись на місце його і не буде його,
а покірні вспадкують землю, і зарозкошують миром великим!" 

А ще є багато таких місць... Хочите ви це визнати чи ні, Бог зробить все те, про що обіцяв:"Бо замешкають праведні землю, і невинні зостануться в ній,
а безбожні з землі будуть вигублені, і повириваються з неї невірні!" А нарахунок, хто піде на небо, Біблія чітко описала кількість людей викуплених з землі:"І почув я число попечатаних: сто сорок чотири тисячі попечатаних від усіх племен Ізраїлевих синів:І почув я число попечатаних: сто сорок чотири тисячі попечатаних від усіх племен Ізраїлевих синів...і співали, як пісню нову перед престолом і перед чотирьома тваринами й старцями. І ніхто не міг навчитися пісні, окрім цих ста сорока чотирьох тисяч, викуплених від землі..." Об"явлення 7:4, 14:3 Для кого це написано?

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2024, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua