Автор
|
Тема:
|
Galukd
Проповедник ЦХ
|
16.12.2012 15:44
(Гость) | Добра новина про те що люди будуть жити вічно на землі, |
Добра Новина - це Євангелія, Блага звісчтка, суть якої в наступному: 1-е до коринтян 15:1 Звіщаю ж вам, браття, Євангелію, яку я вам благовістив, і яку прийняли ви, в якій і стоїте, 1-е до коринтян 15:2 Якою й спасаєтесь, коли пам'ятаєте, яким словом я благовістив вам, якщо тільки ви ввірували не наосліп. 1-е до коринтян 15:3 Бо я передав вам найперш, що й прийняв, що Христос був умер ради наших гріхів за Писанням, 1-е до коринтян 15:4 і що Він був похований, і що третього дня Він воскрес за Писанням,Люди не будуть жити вічно на землі: Екклезiяст 12:7 І вернеться порох у землю, як був, а дух вернеться знову до Бога, що дав був його!1-е до солунян 4:15 Бо це ми вам кажемо словом Господнім, що ми, хто живе, хто полишений до приходу Господнього, ми не попередимо покійних. 1-е до солунян 4:16 Сам бо Господь із наказом, при голосі Архангола та при Божій сурмі зійде з неба, і перше воскреснуть умерлі в Христі, 1-е до солунян 4:17 потім
ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на
зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом.До филип'ян 3:20 Життя ж наше на небесах, звідки ждемо й Спасителя, Господа Ісуса Христа,Питання не по темі, але бачу сталу тенденцію, скоріше навіть явище, то ж може хтось відповість: чому так звані "Свідки Євгови" на форумах воліють залишатись інкогніто, і чому бояться вказувати свої справжні імена?
|
|