|
Автор
|
Тема:
|
Galukd
Проповедник ЦХ
|
16.12.2012 15:44
| (Гость) | | Добра новина про те що люди будуть жити вічно на землі, |
Добра Новина - це Євангелія, Блага звісчтка, суть якої в наступному: Звіщаю ж вам, браття, Євангелію, яку я вам благовістив, і яку прийняли ви, в якій і стоїте, Якою й спасаєтесь, коли пам'ятаєте, яким словом я благовістив вам, якщо тільки ви ввірували не наосліп. Бо я передав вам найперш, що й прийняв, що Христос був умер ради наших гріхів за Писанням, і що Він був похований, і що третього дня Він воскрес за Писанням,Люди не будуть жити вічно на землі: І вернеться порох у землю, як був, а дух вернеться знову до Бога, що дав був його! Бо це ми вам кажемо словом Господнім, що ми, хто живе, хто полишений до приходу Господнього, ми не попередимо покійних. Сам бо Господь із наказом, при голосі Архангола та при Божій сурмі зійде з неба, і перше воскреснуть умерлі в Христі, потім
ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на
зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом. Життя ж наше на небесах, звідки ждемо й Спасителя, Господа Ісуса Христа,Питання не по темі, але бачу сталу тенденцію, скоріше навіть явище, то ж може хтось відповість: чому так звані "Свідки Євгови" на форумах воліють залишатись інкогніто, і чому бояться вказувати свої справжні імена?
|
|
|