serHiy |
Признаюся до футболу і до тенісу(великого і маленького) теж не байдужий, звичайно без фанатизму. |
Та фанатизм будь в чому не є доречним. Навіть у вірі. Фанатизм сліпий, нерозсудливий. Я не фанат. Я навіть ні разу не молився за результат гри.
serHiy |
Адже якщо Бог дав людям таку втіху то чому б її ігнорувати, хоча як вони тепер почали бити по ногах одне другого то інколи сумніваєшся то футбол чи кікбоксінг. |
Теж так думаю і теж розділяю погляд на зміни у футболі. Засмучує той факт, що спортивна складова стає все меншою. Гол будь-якою ціною, імітації порушень, падіння, як засіб заробити штрафні удари (про Мілевського один відомий в минулому фіутболіст сказав, що Артем думає, що слово нападник пішло від слова "падати").
serHiy |
Щодо Греції мій невдячний прогноз - 0-0 в Греції і 2-0 вдома. А ваш який прогноз? |
Та я не такий оптиміст. Не дивлячись на те, що Еллада зараз не на ходу, гадаю заряженість у них буде на гру серйозна (помноженат на те, що перший матч вони грають вдома, то захочуть зообити заділ по-більше). А окрім того, тренер у них - німець, а значить дисципліна у них на рівні. Гадаю, що рахунок може бути не в нашу користь 1:0 або 2:1. А ось вже дома нам буде легше. Думаю, 2:0 або 3:1. Проте досвід стикових матчів для нашої збірної досить сумний, а тому вселяє певну тривогу. Хоча, чесно кажучи, підбір іграків зараз у нас не поганий. Вважаю, що тренер мав би бути більш агресивним у грі.
За кого вболіваєм? Одну відповідь я знаю, напевне. Гадаю, "Нива", так? Якщо "Буковина" цього сезону пройде до першої ліги, а "Нива" там залишиться (дехто каже, що "Нива може боротись за вихід до "вишки" лишге наступного року), то будемо їздити в гості на футбол одне до одного :-)
А за кого вболіваєте у вищій лізі? (будь ласка, дайте правильну відповідь :-))