Всесвітньо відомий британський астрофізик
Стівен Хокінгзнову заявив, що не бачить причин вірити в
існування раю."
У моєму уявленні мозок - це комп'ютер, який припинить працювати, коли його деталі зламаються. Не існує раю для зламаних комп'ютерів. Рай - це казка, яка годиться для людей, які відчувають страх перед темрявою", - пояснив учений.
(очевидно мозок пана Хокінга, не зважаючи на його авторитет, уже перестає працювати).
"Я не поспішаю вмирати, бо ще хочу багато чого досягти. Але коли залишу цей світ, то точно буду знати, що ні в який рай чи пекло я не потраплю", - запевнив космолог. - цікаво, на основі чого такі твердження робляться? Суто на основі власних переконань про світобудову.
Шкода, що науковці дозволяють собі робити заяви без фактів, але видаючи свої переконання за дійсність. Це гарна ілюстрація того, що науковці - це люди із притаманними їх пороками, слабкостями і переконаннями, які вони готові відстоювати за рахунок істини.
Цікаво, як ця людина може застосувати науковий метод для спростування існування раю? Ото глупота!
Якщо його роботи такі ж як і докази щодо еволюції, то він простий шарлатан, і відомий лише тим, що будучи майже повністю паралізованим, багато працює, кинув дружину із 3 дітьми і одружився на медсестрі.