Мир вам и дому вашему
Поиск по форуму:

Благовествование и деноминации

Автор
Тема:
Ігор Чернешенко Проповедник ЦХ
13.08.2009 15:20

Мир вам!

Невже знову один із бувших студентів біблійної школи розходився? Судячи із безапеляційності і алогічності заяв "гостя" так воно і є.
Сама по собі тема цікава і важлива, але аргументи "подаються" в "історичному" контексті, який немає нічого спільного із дійсністю.

Писання, чомусь, залишається осторонь. "Гостю" не важливо чи говорить Писання що-небудь про деномінації, про Божу Церкву, йому цікаво чим займавя Кемпбел. Я ніколи не читав нічого із творів Кемпбела, знаю про нього лише із різних джерел. В своєму життєвому шляху не використовую символи віри, катехізиси, інструкції і таке подібне (інколи виокристовую лексикони, і граматичні довідники).
Цікаво, як я можу бути послідовником Кемпбела, якщо я не знаю чому він вчив, хто і що він? Якщо він жив як і я, вірив і вчив тому самому, то слава Господу за те.
Якої деномінації були Павло і Петро? Якщо я вірю і живу так як і вони, то в якій "деномінації" тоді я?

Для більшої користі пропоную продовжити обговорення теми без "гостя", користі буде значно більше, а бруду - менше. Ігнорувати його алогізми і несуразності, бо відповідати на них - це трата часу і мінус користі.

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2025, Христианский Форум.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua