Автор
|
Тема:
|
Іхгумен
|
04.03.2019 22:55
Ти маєш право не вмирати ! Чи знаєш ти, що Ісус Христос обіцяв 1. " Хто вірує в Мене, навіть, якщо помре, то воскресне." 2. А хто живий і вірує в Мене, повіки не вмре." Чи віруєш ти в це ? Єв. Ів.( 25- 26). ти маєш право вибрати другу частину цієї обітниці- бути живим, вірити в Ісуса Христа і не вмирати ніколи. Жити во плоті до приходу Ісуса Христа, в Силі і Славі. А потім бути переміненим в моментока при останній сурмі. Бо мусить оце тлінне зодягнутись...1. Кор. (15- 53). Душа, яка грішить-- вона помре. Єзек.( 18-4 ). бо відплата за гріх- смерть, а Дар Божий- життя вічне в Ісусі Христі- Господі нашім. Рим.( 6-23). Ісус Христос будучи праведним і не винним, бо не вчинив ніякого гріха і не знайшлося в устах Його лукавства. Тому місце гріха залишається порожнім. І коли ми каємося у своїх гріхах, Ісус Христос знімає з нас ці гріхи. Якщо наші гріхи знято, то як ми можемо померти? Адже смерть -це плата за гріх. І тільки один Ісус Христос був удостоєний честі " вкусити" смерті за багатьох. Ісус Христос обіцяв : " Хто Слово моє зберігає. не побачить той смерти повік." Ів. 8 (51-52). Крім того:" Життя і смерть у владі язика." Пр. 18-21. Як жити і не вмирати ти вже дізнався. Розкажи іншим. Хай бог Тебе Благословить ! ХРИСТИЯНСЬКИЙ ЦЕНТР " ЖИТИ І НЕ ВМИРАТИ". ДИРЕКТОР - ЛЮБА ІХГУМЕН. ЗАМ. ДИРЕКТОРА- БОГДАН ІХГУМЕН. тел.(096)1415872, (050)3774823.
Сообщение отредактировал Іхгумен - 04.03.2019 23:30
|
|